top of page
Event Info: Events
Event Info: Text

man. 20. apr.

|

Kvam klatrefelt, Sogndal

Sportsklatrekurs AVLYST grunnet Covid-19

For deg som har klatret inne, og har lyst å prøve krefter med utendørs klatring

Kurset er fullt
Se andre åpne kurs
Sportsklatrekurs AVLYST grunnet Covid-19
Sportsklatrekurs AVLYST grunnet Covid-19

Time & Location

20. apr. 2020, 14:00 – 21. apr. 2020, 20:00

Kvam klatrefelt, Sogndal, Sogndalsfjøra, Norway

About the Event

Kanskje du har klatret litt inne i vinter, tatt brattkort, våren er i luften og du har lyst å prøve klatring ute! Da må du bli med på dette kurset. 

Her vil du lære hvordan en ferdes og bruker utendørs klatrefelt på en hensiktsmessig og sikker måte. På dette kurset klatrer vi på etablerte ruter på borebolt på én taulengde. Du vil lære om utstyret vi bruker, typer bolter, farer og sikkerhet knyttet til utdendørs klatring, sikringsteknikk og klatreteknikk, rigging av rappelfeste og topptaufeste, snuing av toppfeste, etikk og skikk, og ikke minst har ett par fine dager ute med klatring. Det er maks tre deltakere pr. instruktør så du vil få god oppfølgning og hjelp underveis i kurset. Kurset vil foregå over to ettermiddager, så dette er noe du kan få med deg etter jobb eller skole. Har du eget utstyr kan du ta det med, ellers stiller vi med alt nødvendig utstyr. Du må selv stille med klatresko.

Sted: Kvam klatrefelt, Sogndal.

Pris: 1900,- pr. pers.

Varighet: 10-12 timer

Opptakskrav: Du må ha brattkort og være fylt 16 år.

Vilkår:

 Betaling av kursavgift skjer via faktura i forkant av kurset. Kursvagiften må betales senest 14 dager etter påmelding. Påmeldingen er endegyldig når innbetalingen er registrert. Faktura leveres via e-post. Bestillingen kan kanselleres frem til 14 dager før fastsatt dato for kursstart med full refundering av kursavgift. Kanselleres bestillingen mindre end 14 dager før fastsatt dato, refunderes 50% av kursprisen. Kanselleres bestillingen mindre end 7 dager før fastsatt dato refunderes kursavgiften ikke. Dårlige forhold/dårlig vær gir ikke rett til refundering eller reduksjon av prisen for det gjeldene kurset med mindre annet er avtalt. Avbrytes pågående kurs pga. sikkerhetsmessige årsaker gir ikke dette rett til refundering/redusering i pris. Hansen kurs & guiding stiller med alt av nødvendig sikkerhets-/klatreutstyr, med mindre annet er avtalt. Kunden er selv ansvarlig for å stille med personlig utstyr som nødvendig påkledning derunder klatresko. Kundens utgifter til transport, kost, losji etc. er ikke inkludert i prisen. Kunden må være innforstått med at klatre- og fjellsportrelaterte oppdrag ikke er risikofritt. Objektive farer som steinsprang, skred, ras, uforutsigelige værskift etc. vil alltid være en tilstedeværende risiko. Ferdsel i terreng med fallrisiko/skredterreng/bre, vil alltid innebærer en viss restrisiko etter alle forholdsregler er tatt.

Share This Event

bottom of page