top of page
Event Info: Events
Event Info: Text

man. 12. juni

|

Kvam klatrefelt, Sogndal

Kileklatrekurs 3 dager 12.-14. juni 2023

Lyst å mestre klatring på egne sikringer?

Registration is Closed
See other events
Kileklatrekurs 3 dager 12.-14. juni 2023
Kileklatrekurs 3 dager 12.-14. juni 2023

Time & Location

12. juni 2023, 09:00 – 14. juni 2023, 17:00

Kvam klatrefelt, Sogndal, Sogndalsfjøra, Norway

About the Event

Har du drevet litt med sportsklatring på borebolt, og har lyst å ta steget videre og prøve deg på klatring på egne sikringer, da er dette noe for deg. På dette kurset får du en grundig innføring i hvordan du plassere egne sikringer som kiler og kamsikringer. Du vil lære hvordan en bygger standplass, topptaufeste og rappelfeste, samt plassere sikringer på led. Kurset skjer på lavlandsklippe, på klatrefeltet Kvam som ligger 10 minutter i bil utenfor Sogndal. Vi vil i al hovedsak klatre ruter på én taulengde, men tillater tid og ferdighetsnivå det, vil vi også gjennomgå metoder for klatring over flere taulengder. Fokuset på kurset vil være sikkert og godt håndtverk. Det er maks tre deltakere pr. instruktør, så du vil få god oppfølging og tilbakemeldinger underveis i kurset. Maks 6 deltakere på kurset. 

Det er flere muligheter for overnatting i og rundt Sogndal, med mulighet for både vandrehjem, hotell og telt. Vi er gjerne behjelpelige med anbefalinger, og hjelper gjerne med å legge til rette for at alle deltakere bor samme plass.

Lån av utstyr er med i prisen, men har du eget utstyr anbefales det at du medbringer det.

Overnatting, kost og transport er ikke inkludert i prisen.

Pris: 5300,- pr. pers. (minimum 2 pers. for at kurset gjennomføres)

Opptakskrav: 

Du må ha brattkort

Du kan lede grad 4 på borebolt inne eller ute

16 års aldersgrense

Vilkår

Betaling av kursavgift skjer via faktura i forkant av kurset. Kursvagiften må betales senest 14 dager etter påmelding. Påmeldingen er endegyldig når innbetalingen er registrert. Faktura leveres via e-post. Bestillingen kan kanselleres frem til 30 dager før fastsatt dato for kursstart med full refundering av kursavgift. Kanselleres bestillingen mindre end 30 dager før fastsatt dato, refunderes 50% av kursprisen. Kanselleres bestillingen mindre end 14 dager før fastsatt dato refunderes kursavgiften ikke. Dårlige forhold/dårlig vær gir ikke rett til refundering eller reduksjon av prisen for det gjeldene kurset med mindre annet er avtalt. Avbrytes pågående kurs pga. sikkerhetsmessige årsaker gir ikke dette rett til refundering/redusering i pris. Hansen kurs & guiding stiller med alt av nødvendig sikkerhets-/klatreutstyr, med mindre annet er avtalt. Kunden er selv ansvarlig for å stille med personlig utstyr som nødvendig påkledning derunder klatresko. Kundens utgifter til transport, kost, losji etc. er ikke inkludert i prisen. Kunden må være innforstått med at klatre- og fjellsportrelaterte oppdrag ikke er risikofritt. Objektive farer som steinsprang, skred, ras, uforutsigelige værskift etc. vil alltid være en tilstedeværende risiko. Ferdsel i terreng med fallrisiko/skredterreng/bre, vil alltid innebærer en viss restrisiko etter alle forholdsregler er tatt.

Share This Event

bottom of page