top of page
Event Info: Events
Event Info: Text

Time is TBD

|

Hansen kurs & guiding

Bladet i Molladalen

Bladet har blitt et veldig populært turmål for de som har lyst på en luftig fjellopplevelse, og det ikke uten grunn. Turen går gjennom varierte og flotte omgivelser i vakre Molladalen, og ender med en fantastisk utsikt over Hjørundfjorden. https://www.youtube.com/watch?v=qhbPWPcbxBI

Bladet i Molladalen
Bladet i Molladalen

Time & Location

Time is TBD

Hansen kurs & guiding, Sogndalsfjøra, Norway

About the Event

Vi arrangerer turer til Bladet i Molladalen på forespørsel gjennom hele sommeren. Vi har maks 6 deltakere pr. guide. Turen starter fra Melbøsætra sør for Barstadvik og går derifra gjennom fin bjørkeskog på god sti med jevn stigning. Når bjørkeskogen tar slutt, bratner det til og de flotte tindene i Molladalen kommer til syne en etter en. Vell oppe ved vannet i Molldalen tar vi en pust i bakken, fyller vann og tar fatt på den bratte stigningen oppover Mohns renne. Her er det på med hjelm, og tidlig på sommeren må vi frem med isøkse og stegjern. Når Mohns renne er unnagjort blir vi møtt med panoramautsikt mot Hjørundfjorden og et utall av flotte sunnmørsfjell. Nå gjenstår turens mål, selve Bladet. Her er det luftig, men relativt enkel klatring av grad 4. Her klatrer vi en om gangen til toppen og får tatt de obligatoriske bildene. Det er god plass og behagelig å oppholde seg under Bladet, mens en venter på å få klatre. Når alle har kommet seg opp, går returen samme vei som vi kom opp.

Turen er en lang dagstur på 7-9t, 1200 høydemeter og 12km. Det kreves god fysisk form, og en må være vant med å gå i ulendt terreng og kunne klatre grad 4 for å kommer seg på toppen av Bladet. Er du veldig høyderedd er kanskje ikke dette turen for deg.

Alt av sikkerhetsutstyr/klatreutstyr får du lånt og følger med i prisen. Har du egne klatresko kan du ta de med, men de fleste klarer seg helt fint med fjellsko eller gode tursko. 

Utstyrsliste:

Vann/vindtette klær

Gode tursko/fjellsko

Ullundertøy

Varm jakke/genser

Handsker og lue

Sekk (20-40L)

Drikkeflaske

Mat

Solbriller/solkrem

Pris: 

6000,- v/ 1 pers

3000,- v/ 2 pers

2000,- v/ 3 pers

1500,- v/ 4-6 pers

Share This Event

bottom of page